Onderhoud, service en maatwerk

Onbezorgd en veilig op reis!

album_2015_cmnJhT_uxAK_normal

Maatwerk

Zo grenzeloos als uw vakantieplannen wellicht zijn, zo grenzeloos zijn bij ons de mogelijkheden. Bijvoorbeeld airconditioning, een vast of juist los bed, satellietontvangst voor de tv (en internet), een extra (dak)raam of luik, of zaken als movers, reminrichtingen, anti-slingerinstallaties enzovoort.

Caravan Centrum Emmeloord is een Bovag en Focwa erkend onderhoud- en schadeherstelbedrijf. Naast grote en kleine onderhoudsbeurten voeren wij ook veiligheidscontroles uit. Hiervoor beschikken we bijvoorbeeld over een computergestuurde remmentestbank die zelfs de kleinste afwijking, nog voordat deze merkbaar is, aan het licht brengt.

Dat betekent dat u zeker weet dat de technische staat van de caravan of camper niets te wensen overlaat, wanneer wij u het veiligheidscertificaat overhandigen. Een veilig gevoel voor een ontspannen vakantie.

Een afspraak inplannen? Bel 0527-613438

Kleine beurt

€ 145,- incl. BTW

Bij een kleine onderhoudsbeurt controleren wij de caravan op een aantal essentiële punten. Dit betreft het onderstel en de banden, de elektrische installatie, het gassysteem en de algehele technische staat. Deze kleine beurt kan, tegen meerprijs, worden uitgebreid met een aantal specifieke controles.

Ook voeren wij bij een kleine beurt een algehele controle van het remsysteem en het chassis (inclusief het opnieuw afstellen van de remmen) uit, controleren we de verkeersverlichting en wordt een digitale gastest uitgevoerd. Tevens worden de opbouw, de vloer en de bevestigingen daarvan gecontroleerd.

Opbouwbeurt

€ 115,- incl. BTW

Heeft u een camper? Dan is het controleren en repareren van de opbouw minimaal net zo belangrijk als de APK van de auto. Vandaar dat u bij CCE een speciale BOVAG opbouwbeurt voor campers kunt laten verrichten door een van onze monteurs. Bij deze beurt wordt de opbouw van onder tot boven nagekeken waardoor zelfs de kleinste gebreken ontdekt zullen worden.

Digitale gastest

€ 12,50 incl. BTW

Vochtmeting

€ 45,- incl. BTW

Vocht is funest, ook voor een caravan of camper. Wij bevelen daarom aan om één keer per jaar een vochtmeting uit te voeren. Op deze manier worden eventuele lekkages bijtijds ontdekt (en kunnen gerepareerd worden voor er grotere schade ontstaat).

Voor nieuwe caravans en campers is een jaarlijkse vochtmeting overigens noodzakelijk in verband met de fabrieksgarantie. Bürstner geeft bijvoorbeeld 5 jaar garantie op fabricagefouten, ook op lekkages, mits de vochtmeting jaarlijks wordt uitgevoerd en wordt gemeld bij de fabriek.

Bovag beurt

€ 225,- incl. BTW

De Bovag onderhoudsbeurt is een uitgebreidere onderhoudsbeurt, waarbij ook de werking van de koelkast, vochtmeting, controle van het verwarmingssysteem en een test op de remmentestbank wordt uitgevoerd. Bij een Bovag onderhoudsbeurt verstrekken wij een uitgebreid onderhoudsrapport, dat ook in de Bovag database wordt geregistreerd.

Inspectie beurt

€ 90,- incl. BTW

Tot onze service behoren ook inspectiebeurten. De caravan wordt hierbij grondig gecontroleerd op technische gebreken. Er worden geen reparaties uitgevoerd bij een inspectiebeurt, eventuele mankementen worden duidelijk in kaart gebracht. Deze inspectie is bijvoorbeeld aan te bevelen als aankoopkeuring.

Onderstel beurt

€ 115,- incl. BTW

Kleine beurt vouwwagen

€ 115,- incl. BTW